Watermulder Schoonmaak
voor alles wat schoon kan
bedrijfsinformatie
contact via mail
telefoonnummers
home

Welkom op de site van Watermulder schoonmaak 


Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met klanten in de provincies Groningen,  Drenthe en omstreken. Als schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden waaronder gevelreiniging, schoonmaak- en glazenwassers werkzaamheden, het reinigen en in de was zetten van kunststof kozijnen en een gedegen schoonmaak advies.

Als schoonmaker/glazenwasser staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Deze zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Door het glas en de omlijstingen te onderhouden en te wassen, bespaart u bovendien op andere hoge kosten zoals de schilder of de timmerman. Als glazenwasser adviseren wij u tevens over het onderhoud van uw pand en de mate waarin uw ramen en gevels gewassen c.q. schoongemaakt dienen te worden.

In vertrouwde handen

Door Watermulder schoonmaak in te huren voor het laten reinigen van uw gevel, wassen van uw ramen, in de was zetten van uw kunststof of andere zaken, vertrouwt u uw eigendom toe aan onze schoonmaak specialisten. Wij verzorgen uw onderhoud tot in de perfectie. Dankzij hogedrukreinigers, straalunits, ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen wij elk pand of woning, groot of klein efficiënt reinigen.


Onze schoonmaakdiensten omvatten :Gevelreiniging                                                            Vloeronderhoud

Dakgootreiniging                                                       Trappenhuizen

Graffiti verwijdering                                                Anti-spin behandeling

Kunststofreiniging                                                  hogedrukreiniging

Telescoopglasbewassing                                     Dakpanreiniging

Zonnepanelenreiniging                                        Glasbewassing

Impregneren                                                               Ontruimingen

enz.